Torsdag den 28. juni kl 17-18.30 i Sognegården

For tredje gang ”Ruds Vedby spiser sammen” Vi håber rigtig mange fortsat har lyst til at kigge forbi til hyggeligt samvær, hvor vi kommer hinanden ved.

Det er gratis at deltage.

Der vil være noget for børnene inden spisning, og efter spisning er børnene velkomne til godnatlæsning oppe i kirken.

Du skal tilmelde dig og dine på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 58261136

Vi afholder den anden ”Ruds Vedby spiser sammen” Håber du/I har lyst til at være med – det handler nemlig om samvær.

Vi spiser sammen den sidste torsdag i måneden og det er gratis at deltage. Det bliver ikke tre retters menu, men mæt skal du nok blive 

Du skal tilmelde dig og dine på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 58 26 11 36

RUDS VEDBY SPISER SAMMEN

Det vil være os en stor glæde, hvis også du har lyst at kigge forbi til hyggeligt samvær.

For det er nemlig samværet, en styrkelse af fællesskabet mennesker imellem her i Ruds Vedby, der er den store forkromede tanke bag, at kirken forsøger sig med ”spis sammen arrangementer”.

Vi spiser sammen den sidste torsdag i måneden og det er gratis at deltage. Det bliver ikke den store middag med tre retter, for det er ikke det der er meningen, meningen er netop fællesskabet, samværet med hinanden omkring et enkelt måltid mad.

Er man godt i snak, så er man hjertelig velkommen til at blive siddende og sludre.

Ruds Vedby er ikke nogen stor by, vi tæller omkring 2100 mennesker i alt. Vi mødes i forskellige sammenhænge, færdes i forskellige foreninger eller slet ikke. Vi er forskellige, men fælles om det, at vi er mennesker på vej igennem livet.

Nogle af os er unge, andre gamle, nogle midt imellem, nogle har børn, andre ikke, men en ting er sikkert – vi har brug for hinanden. Vi har brug for relationer at indgå i. Vi har brug for fællesskaber.

Vi vil gerne fra kirkens side slå et slag for fællesskabets betydning for os alle. Vi vil gerne, at vi skal komme hinanden endnu mere ved, dele vores liv – vores ressourcer med hinanden.

Så vel mødt, ikke kun til det første ”Ruds Vedby spiser sammen” arrangement den 19. april, men også til de øvrige ”spis sammen” arrangementer den sidste torsdag i måneden fra KL. 17 - ca. 18.30.

Du må gerne tilmelde dig og dine på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 58261136, men du behøver ikke.

Vi ses.