Ruds Vedby Kirke følger naturligvis de anvisninger som vi har fået fra kirkeministeriet vedrørende dåb og vielser og bisættelser og begravelser. 

Kirkeministeriet foreslår, at dåb og vielser så vidt muligt udskydes til vi er ovre denne krise, det er svært at spå også om fremtiden, men reglerne er i øjeblikket hvad angår dåb og vielser, at de ikke er offentlige handlinger, der må maksimalt være 10 personer i kirken inklusiv præst og kirkebetjening. Det vil for Ruds Vedby Kirkes vedkommende sige, at man maksimalt må have 6 med. 

Ved bisættelser og begravelser har vi målt kirken op efter de retningslinjer vi har modtaget og der må maksimalt være 20 personer i kirken ud over præsten, graveren, sangeren og organisten.

Konfirmationerne er udskudt til august. De nye datoer er udsendt og clearet med konfirmanderne og deres forældre. Der vil være indtil det modsatte er bevist være konfirmation i Ruds Vedby Kirke den 16. august og den 23. august begge dage kl. 10.30. 

Selvom kirken er lukket til daglig, så står sognepræst Marianne Lekven Agerholm naturligvis til rådighed på telefon 58261136 eller på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Skal du have fat i kirkens graver, så kontakt Leif Juhl på 42317071. 

Med venlig hilsen

Præst, Personale og menighedsråd ved Ruds Vedby Kirke 


Udskriv