Retræte i Ruds Vedby Kirke kl. 11.00

det sker
06.04..2019

Du kan godt glæde dig.

Retræte i Ruds Vedby Kirke den 6. april 2019 kl. 11-17.00 ved Karin Bjerg Helmersen, præst og retræteleder.

Vi har haft besøg af Karin før, det var en stor succes, nu kommer Karin igen den 6. april 2019 og leder os igennem en endagsretræte.

Tema for dagen er:

”Glæd jer altid i Herren, jeg siger atter, glæd jer.”

Vi kan opleve en lykkefølelse når vi har medvind på cykelstien, vinder i Lotto eller gør et godt udsalgskøb.

Men på denne lille endagsretræte vil vi arbejde med den dybe glæde, den der altid er der, uanset livets gang, og som kan kontaktes i kroppens midte, med hjertet som port.

Lyder det spændende, så skynd dig at meld dig til hos Marianne Lekven Agerholm på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 58261136, meget gerne senest den 3. april 2019, da vi skal bestille sandwich til frokost.