Konfirmation - Konfirmationsdatoer

Konfirmation kalender

Ingen arrangementer fundet

Der er som regel 2 datoer i maj Se Kalender klik her

Der vil typisk i Ruds Vedby sogn være indskrivning til konfirmationsforberedelse med start i september, når årets konfirmationer i maj er overstået.

Konfirmationsforberedelsen finder sted i sognegården i Ruds Vedby, Rudsgade 15C, 4291 Ruds Vedby. Konfirmationen i Ruds Vedby kirke ligger altid de to første søndage i maj måned, dette kan dog ændres, hvis konfirmationen falder sammen med en af de store kirkelige højtider, påske eller pinse, men det sker sjældent og der vil blive informeret om dette i rigtig god tid, vi taler år.

En forudsætning for at blive konfirmeret er, at man er døbt, at man følger undervisningen og at man som minimum er i kirke 10 gange.

Konfirmation

INFORMATION OM INDSKRIVNING TIL KONFIRMATIONSFORBEREDELSE, SE HER VIGTIG INFORMATION.

Kære alle,

Her den 1. april 2019 er der kommet nye regler vedrørende konfirmandtilmelding, i fremtiden skal tilmelding ske digitalt.

Det betyder, at har du ringet til mig og meldt dit barn til konfirmation de kommende år, så skal jeg bede dig have ulejlighed med at melde dig til – se her,  hvordan du gør:

Rent praktisk – gå ind på folkekirken.dk  –

I Ruds Vedby Sogn går børnene på nuværende tidspunkt til præst på 7. klassetrin og konfirmationerne ligger altid de første to søndage i maj, begge dage kl. 10.30.
Man kan frit vælge, hvilken af dagene man ønsker, men jeg beder jer forældre tilstræbe en forholdsvis ligelig fordeling på begge dage. Maks. antal ved en konfirmation er 10 konfirmander.

Konfirmationsdatoer er som følger:
I 2020 er det den 3. maj og den 10. maj
I 2021 er det den 2. maj og den 9. maj
I 2022 er det den 1. maj og den 8. maj.

Konfirmationsundervisningen begynder slut august og finder sted i Ruds Vedby Kirke og Sognegård, Rudsgade 15C - tirsdag eftermiddag fra 13.10.
At gå til præst er et frivilligt tilbud på linje med det at gå til fodbold, det er altså noget man frit vælger til.
Lovgivningen kræver, at man skal have minimum 48 timers forberedelse for at blive konfirmeret, maks. 56 timer. Man skal have fortrolighed med gudstjeneste og derfor skal man naturligvis i kirke eks antal gange.
Her i Ruds Vedby skal de kommende konfirmander i kirke 8 gange.

Jeg holder opstartsgudstjeneste den 25. august 2019 kl. 10.30 – der er mødepligt – jeg vil i den grad glæde mig til at hilse på jer kommende konfirmander og jeres forældre. Efter gudstjenesten går vi i sognegården, kigger hinanden i øjnene, snakker om regler mv. og så tænker jeg at vi starter op den 27. august 2019 kl. 13.10 i sognegården, Ruds Vedby

Bedste hilsener
Marianne