Konfirmation - Konfirmationsdatoer

Der er som regel 2 datoer i maj Se Kalender her under

Der vil typisk i Ruds Vedby sogn være indskrivning til konfirmationsforberedelse med start i september, når årets konfirmationer i maj er overstået.

Konfirmationsforberedelsen finder sted i sognegården i Ruds Vedby, Rudsgade 15C, 4291 Ruds Vedby. Konfirmationen i Ruds Vedby kirke ligger altid de to første søndage i maj måned, dette kan dog ændres, hvis konfirmationen falder sammen med en af de store kirkelige højtider, påske eller pinse, men det sker sjældent og der vil blive informeret om dette i rigtig god tid, vi taler år.

En forudsætning for at blive konfirmeret er, at man er døbt, at man følger undervisningen og at man som minimum er i kirke 10 gange.

Kontakt sognepræst

Marianne Agerholm

Sømarksvej 5, 4291 Ruds Vedby

Send sikker Mail

Link til konfirmation

Digital tilmelding

Minikonfirmand - hvad er det?

Konfirmation kalender

Ingen arrangementer fundet

Konfirmation

INFORMATION OM INDSKRIVNING TIL KONFIRMATIONSFORBEREDELSE, SE HER VIGTIG INFORMATION.

Kære alle,

Her den 1. april 2019 er der kommet nye regler vedrørende konfirmandtilmelding, i fremtiden skal tilmelding ske digitalt.

Det betyder, at har du ringet til mig og meldt dit barn til konfirmation de kommende år, så skal jeg bede dig have ulejlighed med at melde dig til – se her,  hvordan du gør:

Rent praktisk – gå ind på folkekirken.dk  –

I Ruds Vedby Sogn går børnene på nuværende tidspunkt til præst på 7. klassetrin og konfirmationerne ligger altid de første to søndage i maj, begge dage kl. 10.30.
Man kan frit vælge, hvilken af dagene man ønsker, men jeg beder jer forældre tilstræbe en forholdsvis ligelig fordeling på begge dage. Maks. antal ved en konfirmation er 10 konfirmander.

Konfirmationsdatoer er som følger:
I 2020 er det den 3. maj og den 10. maj
I 2021 er det den 2. maj og den 9. maj
I 2022 er det den 1. maj og den 8. maj.

Konfirmationsundervisningen begynder slut august og finder sted i Ruds Vedby Kirke og Sognegård, Rudsgade 15C - tirsdag eftermiddag fra 13.10.
At gå til præst er et frivilligt tilbud på linje med det at gå til fodbold, det er altså noget man frit vælger til.
Lovgivningen kræver, at man skal have minimum 48 timers forberedelse for at blive konfirmeret, maks. 56 timer. Man skal have fortrolighed med gudstjeneste og derfor skal man naturligvis i kirke eks antal gange.
Her i Ruds Vedby skal de kommende konfirmander i kirke 8 gange.

Bedste hilsener
Marianne