Så er sommeren i gang - tja varmen mærker vi nu ikke meget til - men satser på den kommer.

I og omkring kirken er det også ved at være sommertid - men vi har da lige et par nyheder, som I gerne må være opmærksomme på.

Mandag den 10. juni kl 10.30

Traditionen tro holder vi pinsegudstjeneste sammen med Sorø-sognene i Ringsted-Sorø Provsti - friluftsgudstjenesten som foregår på engene ved Kongsgården

Søndag den 16. juni kl 16.00 Koncert

Vores organist vil igen i år lave en lille koncert i kirken med bl.a. nogle af hans egne værker på orgel og klaver - efterfølgende bydes på lidt at drikke i våbenhuset

helgekirke.JPG

Onsdag den 26. juni kl 16.30 Pilgrimsvandring

Vi mødes kl 16.30 ved sognegården i Kirke Helsinge - her spiser vi en sandwich - inden turen går 7-8 km til Vester Løve Kirke, hvor der er en lille andagt samt en kop kaffe efterfølgende

Tilmelding til Præst Marianne Agerholm tlf. 58 26 11 36 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (dette kun nødvendigt ved samkørsel eller du vil have en sandwich)

image.png

Torsdag den 27 juni samt den 29. august kl 17.30 - 18.30 "Ruds Vedby spiser sammen"

Vi mødes i sognegården, hvor vi får lidt at spise samt en god snak - tilmelding til Præst Marianne Agerholm tlf. 58 26 11 36 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - helst 4 dage før.

image.png

Onsdagstræf samt syng sammen starter op i september

Søndag den 15. september kl 10.30 HØSTGUDSTJENESTE

Traditionen tro starter vi med en dejlig høstgudstjeneste i kirken - medbring gerne et eller andet fra haven - blomster, honning, syltetøj, rabarber, æbler m.m. - efter gudstjenesten er der frokost i sognegården - og derefter holder vi auktion over det, I har med. Pengene går til julehjælp i sognet.

image.png image.png

Lørdag den 21. september kl 10.00 - 17.00 Sogneudflugt

I år går turen til Hornsherred, hvor vi besøger Dråby kirke - derefter køre vi til Jægerspris, hvor vi spiser frokost på Cafe Danner. Når frokosten er indtaget er der rundvisning med guide på Jægerspris slot. Derefter er der noget at drikke ved bussen - kan også være, at man vil over vejen og købe sig en Jægerspris Is. Pris pr person 150 kr uden drikkevarer til frokosten - det betaler man selv. Tilmelding til Pia Sterregård tlf. 22 20 92 41 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. deadline 10. september - først til mølle princippet.

Jeagerspris_3.JPG

Dette var blot en lille appetitvækker - se mere på vores hjemmeside www.rudsvedbykirke.dk

Se også gudstjenestetider der på hjemmesiden. klik her

Præsten, menighedsrådet samt øvrige ansatte ved kirken ønsker dig/Jer en dejlig sommer - håber vi ses til nogle af vores arrangementer

Kære tilmeldte  til Ruds Vedbys kirke nyhedsmail
Hvis man ikke ønsker NYHEDSMAIL mere, så send et nej tak retur til denne mail adresse.

Så bliver man slettet at maillisten.

mvh

Menighedsrådet