Juniorkonfirmand  2019

Tilmeld dit barn til juniorkonfirmand forberedelse i Ruds Vedby Kirke

OpStart den 30. april 2019 slut den 28. maj 2019 – hver tirsdag fra 14.00 til 17.00 i kirke og Sognegård  – den sidste halve time andagt i kirken.

Børnene hentes i skolens aula 14.10, og vi går ned til sognegården i samlet flok.

Felter med rød stjerne  (*)  skal udfyldes

.

juniorkonfirmand

Cpr nr :*
Navn :*
Efter navn :*
Post nr*
By*

Er barnet døbt i folkekirken i Danmark?

Vælg:*

Bliver barnet hentet ved Sognegården

Vi henter :*

Går barnet  hjem selv.

Går hjem:*

Kontaktforælder / værge

Her anføres kontaktoplysninger på en forælder.

For navn :
Efternavn(1) :
Telefon:

Jeg accepterer, at billeder af konfirmanden må anvendes på kirkens hjemmeside og/eller i kirkebladet.

Vælg mulighed:

Når du besvarer denne formular, accepterer du samtidig vores Privatlivspolitik.

I Ruds Vedby pastorat samler og gemmer vi oplysninger om vores brugere. Det sker, når du tilmelder dig et arrangement i kirken via en formular på vores hjemmeside.

Dine data bruges til eventuelt ved en senere lejlighed at kontakte dig med informationer om tilbud og arrangementer i kirken.

De informationer, vi gemmer, vil typisk være: Navn, adresse, telefonnummer og email-adresse. Ved tilmelding til minikonfirmand beder vi også om barnets klasse. Dernæst beder vi også om CPR-nr. ved tilmelding til konfirmation, samt ved handlinger i kirken (vielse, dåb, bisættelse og begravelse,osv.). Disse oplysninger bliver indtastet i et sikkert system, og videresendelse sker i krypteret form.

Du vil altid ved tilmelding blive bedt om dit samtykke til, at vi gemmer dine oplysninger. Vi gemmer ikke noget uden din accept længere end den tid, der medgår til det arrangement eller forløb, du har meldt dig til.

Du vil altid ved henvendelse kunne få oplyst, hvilke informationer vi gemmer om dig, ligesom du altid vil kunne trække dit samtykke tilbage.

​Du vil altid kunne bede om at blive "glemt", dvs. vi sletter ikke bare dine data i vores system, vi får også vores hjemmesideudbyder til at slette dig permanent fra deres servere.

Skriv til  kim@rudsvedbykirke.dk, hvis du vil vide, hvad vi gemmer om dig, eller hvis du har spørgsmål til vores privatlivspolitik.

privatlivspolitik

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, eller ved øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, og adresse og evt. CPR-nr (i en sikker formular). Det vil typisk være i forbindelse med at du tilmelder dig et arrangement, et undervisningsforløb, et nyhedsbrev eller andet.

Sikkerhed
Vi har truffet organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vore tilbud og vores hjemmesides indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Udover disse parter opbevarer og behandler også Folkekirkens IT samt Brandsoft A/S data. Folkekirkens IT udbyder de systemer der benyttes til personregistrering (kirkebogen) og Brandsoft A/S leverer kirkegårds- samt regnskabssystem. Disse behandler udelukkende data på vores vegne, og der er indgået aftale om fælles dataansvar med Folkekirkens IT og databehandleraftale med Brandsoft til beskyttelse af personfølsomme oplysninger.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:
j

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Ruds Vedby Kirke
Sorøvej