Foredrag kl. 19.00 Anders Kofoed Pedersen kommer og holder foredrag for konfirmander og forældre. ”Alle har et liv der er værd at leve.”

Kalender
det sker
Dato
05.03..2020

Beskrivelse

anderskofoesTorsdag den 5. marts 2020 kl. 19.00 kommer Anders Kofoed Pedersen og holder foredraget for konfirmander og forældre. ”Alle har et liv der er værd at leve”
Anders har i de sidste 14 år levet AF og FOR, at besvare det spørgsmål som ligger dybest i alle unge. Spørgsmålet: Er jeg go’ nok?

I folkeskolen fik han at vide, at han havde en for livlig fantasi og snakkede for meget…og det har han så levet af lige siden.
Siden 2004 har han afholdt næsten 900 foredrag, der har fået både unge, forældre og undervisere til at grine og græde…og efterhånden er det gået op for ham, at det ikke kun er de unge, som stiller sig selv dette spørgsmål.

Derfor er det blevet Anders Kofoed Pedersens mission at bekæmpe mindreværd og forkerthedsfølelsen, og udruste både unge og voksne med værktøjer til at håndtere alle de svære følelser, der følger med i slipstrømmen.
Dén mission starter ikke med at fortælle dig, hvad du skal BLIVE til.
Den mission starter med at fortælle, hvem du allerede ER!
Verden har ikke brug for flere kopier – verden har brug for ORIGINALER!
 
Kom og vær med til et meget livsbekræftende og tankevækkende foredrag – er du nysgerrig på at vide mere om Anders og hans mission, så kig på travelape.dk

Foredraget arrangeres i samarbejde med Ørslev, Gierslev, Solbjerg og Vester Løve sogne.

Eller du kan se video på youtube med ham klik her