Rigtigt godt nytår - vi sender her programmet for de første måneder af året - håber der vil være aktiviteter, som også vil have din interesse ?

Ruds vedby kirke

Fastelavnsgudstjeneste

Søndag den 23. Februar kl. 11.00

Vi håber at se rigtig mange udklædte børn sammen med deres forældre. Efter gudstjenesten slår vi katten af tønden på P-pladsen. Vi har 4 tønder i alt. Skulle der være nogle forældre, som vil være friske og give en hånd med denne dag – så henvend  Jer til Præst Marianne Agerholm mail mlt@km.dk Der vil
efter tøndeslåning, kåring af dronninger og konger,blive serveret en kop kaffe. Samt saftevand til børnene. Desuden vil alle børn få udleveret en slikpose. Der er således ikke slik i tønderne - men alle børn har en slikpose, at gå hjem på.

fastelavn

Koncert i Ruds Vedby Kirke

Onsdag den 26. Februar kl. 19.00

I samarbejde med Borgspillet og Lokalrådet har Menighedsrådet i år lavet aftale med Alberte Winding & Andreas Fuglebæk, som giver en times koncert i kirken.

Efter koncerten er der nogle snitter samt et glas vin i Sognegården, hvor vi hygger en times tid.

Alberte Winding – Sang & Andreas Fuglebæk – Guitar & korAlberte Winding & Andreas Fuglebæk En duo koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af. Alberte Winding og Andreas Fuglebæk evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk, og man går aldrig fra en intim koncert med det musikalske makkerpar, uden at mærke hjertet banke på ny. Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en duo koncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især - opture.

Albertewinding

Billetter sælges fra 1. Februar hos Pia Sterregård tlf. 22 20 92 41 eller mail piaaff@hotmail.com
150 kr pr stk – kontant eller mobilpay

Drop ind VIELSE i Skt. Bendts Kirke i Ringsted

fredag den 28. februar 2020 kl. 15.00-18.00

Drop ind VIELSE i Skt. Bendts Kirke i Ringsted
fredag den 28. februar 2020 kl. 15.00-18.00 Dette er et fælles projekt i Ringsted-Sorø Provsti. En stor del af provstiets præster medvirker – herunder også Marianne Agerholm.Drop-in-vielse er et kirkeligt bryllup, hvor man i lighed med drop in dåb kommer ind fra gaden uden forudgående aftale og bliver viet. Er man borgerligt viet, behøver man ikke gå forgæves, man er meget velkommen til at komme ind og få kirkens velsignelse. Den eneste betingelse for at blive drop-in-viet er, at I medbringer prøvelsesattest samt billed-ID, samt den ene af jer er medlem af Folkekirken.

..

sctbendtskirke

Torsdag den 5. Marts foredrag
kl. 19.00 i Sognegården

Foredraget henvender sig til konfirmander samt forældre – men alle er velkommen.
”Alle har et liv – der er værd at leve”
Anders Kofoed Pedersen har i de sidste 14 år leve AF og FOR, at besvare det spørgsmål, som ligger dybest i alle unge mennesker – Spørgsmålet: Er jeg go` nok ?
I folkeskolen fik han at vide, at han havde en for livlig fantasi og snakkede for meget…og det har han så levet af lige siden.
Siden 2004 har han afholdt næsten 900 foredrag, der har fået både unge, forældre og undervisere til at grine og græde…og efterhånden er det gået op for ham, at det ikke kun er de unge, som stiller sig selv dette spørgsmål.
Derfor er det blevet Anders Kofoed Pedersens mission at bekæmpe mindreværd og forkerthedsfølelsen, og udruste både unge og voksne med værktøjer til at håndtere alle de svære følelser, der følger med i slipstrømmen.
Dén mission starter ikke med at fortælle dig, hvad du skal BLIVE til.
Den mission starter med at fortælle, hvem du allerede ER!
Verden har ikke brug for flere kopier – verden har brug for ORIGINALER!
Kom og vær med til et meget livsbekræftende og tankevækkende foredrag – er du nysgerrig på at vide mere om Anders og hans mission, så kig på travelape.dk

Anderskofoed

Onsdagstræf kl 14.30 i Sognegården

Onsdag den 5. februar kommer Kurt Frederiksen Reersø og fortæller om sin rejse til Island. I sommeren 2019 kørte han på ferie/opdagelse til Island på traktor og med campingvognen spændt bagefter. Kurt er en utrolig god fortæller, der krydrer oplevelserne med en god portion humor. Kom til en hyggelig eftermiddag og hør hans beretning.

kurttraktor

Onsdag den 4. marts skal vi se film. Hvilken det bliver er ikke helt fastlagt endnu, vi håber at finde en, der har almen interesse.

filmrulle

Onsdag den 1. april er vi nået til sæson afslutningen. Her kommer BROBY MUSIKANTERNE og underholder med sang/fællessang og festlig musik. Kom og hjælp med at få en festlig afslutning på sæsonen sammen med musikanterne.

brobumusikanterne

Arrangementet er gratis – alle er velkommen.

Tak til alle for en rigtig god sæson, vi starter op igen til september.

Syng sammen kl 19.30 i Sognegården

Onsdag den 22. januarMarianeReiche
Onsdag den 19. februar
Onsdag den 18. marts
Onsdag den 15. april
Lørdag den 16. maj kl. 10 – 16 i Sognegården -
Sæson afslutning
Kom og få et par gode timer sammen med
Marianne Reiche, som sætter sig ved klaveret –
medens vi alle synger fra bl.a. Højskolesangbogen –
alle er velkommen

vi synger sam

Børnegudstjeneste kl. 17.00

samt ”Vi spiser sammen” i Sognegården kl. 17.30

Torsdag den 30. januar
Torsdag den 27. februar
Torsdag den 26. marts
Torsdag den 30. april

Tilmelding til spisning er påkrævet – så der er mad til
alle – men også at vi undgår madspil – så tilmelding senest 5 dage før til:
Pia Sterregård tlf. 22 20 92 41 mail piaaff@hotmail.com -
alle er velkommen – arrangementet er gratis.

kirkeaaret

spissammenbilled

Menighedsrådet, Præsten samt øvrige ansatte ved kirken