blankside

26a okt

31B okt

3 Nov

Denne dag mindes vi vor døde ved en stemningsfuld gudstjeneste. Efter gudstjenesten er der en kop kaffe/te i våbenhuset, hvis man vil det, desuden er man velkommen til at tage et gravlys og sætte det på en kæres grav.

1 Dec

23 Okt

3. oktober 2019 kl. 19.00 gæster duoen fløjtenist Tine Karlshøj-Andersen og pianist Andreas Flensted Jensen Ruds Vedby Kirke og spiller efterårs koncerten "

nu falmer skoven".

Koncerten er en fortællekoncert af 2 x 45 minutters varighed med en pause indlagt.

AndreasTine

26 Okt

RETRÆTE I KIRKE OG SOGNEGÅRD kl. 10.00 – 16.00 ved præst og retræteleder Karin Kjær Helmersen.

Tema - GLÆDE
”Glæd jer altid i Herren, jeg siger atter glæd jer” så vidt Paulus i Filipperbrevet.4,4-7 Karin skriver: ”Vi kan opleve en lykkefølelse, når vi har medvind på cykelstien, vinder i Lotto eller gør et godt udsalgskøb.
Men på denne lille endagsretræte vil vi arbejde med den dybe glæde, den der altid er der, uanset livets gang, og som kan kontaktes i kroppens midte, med hjertet som port.” udsalgskøb.

Tilmelding til Marianne Agerholm senest den 22. okt. 2019 på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 58 26 11 36.

4 Dec
keldnilfingerBørnehaven i kirken kl. 09.30 Vi får besøg af Keld Nifinger som er bugtaler.

12 Dec
NYIntakt
Vokalgruppen Intakt synger synger ca 35 min.
Luciapiger fra Rudsvedby Skole.